A weekend to remember

Ca multi dintre tinerii din ziua de azi am impresia ca viata mea personala se desfasoara in weekend. In timpul saptamanii, atunci cand nu sunt la munca sunt la bere cu colegii de la munca 🙂 Tocmai de asta imi place ca weekendurile sa mi le petrec cu persoane speciale in locuri pe care le simt aproape de sufletul  meu.

Weekendul meu a inceput vineri seara pe la ora 20 cand am plecat spre o ceainarie minunata unde am savurat un ceai de fructe cu gheata si un desert delicios alcatuit din turta dulce, biscuiti si ceai de caise homemade. As fi fost satisfacuta sa sfarsesc seara cu o plimbare spre casa dar se pare ca destinul a avut alte planuri cu mine.

Pe drumul spre casa m-am intalnit cu cei de la Masa Critica care tocmai isi incepeau plimbarea traditionala de vineri seara. Asa ca, i-am insotit pe cei mai bine de treizeci si ceva de biciclisti intr-n tur de forta pe strazile si parcurile bucurestene. Am trecut prin Parcul Carol, pe la Izvor, Cismigiu, Kiseleff, Herastrau, Gara de Nord, Baneasa si inapoi acasa in Pantelimon. Plimbarea a durat pana pe la 3AM.

Sambata mi-am petrecut-o alaturi de cateva prietene bune la cea mai atipica nunta. A fost o nunta mica, intre prieteni, nasii au fost imbracati in costum popular romanesc iar mirii in niste tinute care imi aduceau aminte de imperiul roman. Ahh era sa uit, la prinsul buchetului au participat burlacii carora le-a cam lipsit entuziasmul specific unui astfel de moment. De ce oare? 🙂

Duminica am iesit din nou cu bicla pe trasee “Pantelimoneze” de data asta care s-au incheiat in parcul Morarilor cu o leneveala pe iarba sau in hamace pentru cei mai norocosi. Initiativa celor de la Makeapoint are ca scop promovarea unor scenarii de petrecere a timpului liber la periferie. Mai multe detalii despre proiectul Ma Numesc Cartier puteti afla de aici.

Voi cum v-ati distrat in ultimul weekend din vara asta?

Advertisements

2 Responses to “A weekend to remember”

  1. ally_aria Says:

    foarte frumos weekendul tau! si noi am iesit duminica prin oras cu bicicletele. am mers de la Foisor pana in Herastrau, pe partea cu roata, si retur!

  2. mikybase012 Says:

    deci si voi ati avut un weekend biciclistic 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: